torsdag den 10. oktober 2013

Juhuu - heldige mig

Jeg har været så heldig at vinde en sackit sækkestol på instagram hos @nordcraft.
Jeg er simpelthen så glad for den, den passer perfekt ind i mit hjørne og jeg er sikkert på at der vil blive læst en del blade og drukket en masse kaffe i den..

Den sackit sækkestol jeg har vundet er en outdoor and indoor model, som er i lidt stærkere stof, stoffet er grovere i strukturen, hvilket jeg er vild med. Så har den en slidstærk bund og den kan godt tåle en regnbyge, men det bliver ikke aktuelt for min. Til sommer vil den sikkert blive hevet ud i ny og næ.

Tak til butik NORDcraft - føler mig så heldig.





Udsigten fra min sackit.

6 kommentarer:

  1. din heldige kartoffel. Hvor er den flot. Rigtig god ferie til en skolelærer

    SvarSlet
  2. Hold da op hvor fedt :-D og heldigt (og en lille smule snyd:))

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja mega heldigt... Den er super lækker;-)

      Slet
  3. tillykke med det ;)
    hvor har du de tre 'lamper' i hjørnet fra? overvejer om det er dem vi skal have fat i herhjemme, eftersom vores stue er blevet meget mørk nu hvor efteråret har taget over;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, er også så glad for den.. Åhh de lamper, har vi haft mange år, og min kæreste har selv "lavet" dem. Det er bare en glødepære, en alm hvid ledning og en fatning.. Men den alm. Glødepære kan hvis ikke købes længere, den der findes et hav af lignende pærer, godt nok en del dyrere. Vi har lysdæmper på de tre lamper, er super dejligt at man kan skue op og ned for lyset;-)

      Slet