tirsdag den 15. januar 2013

Scrabble

Jeg har i længe været på jagt efter et spil scrabble ikke et nyt spil, men et gammelt et... Og så fik jeg lig ideen at spørge mormor og morfar, og ganske rigtig - til mit held havde de et spil..

Jeg har lavet det til magneter ved hjælp af magnet tape fra tigeren, dog kan der ikke hænges noget op med dem, men der kan laves ordspil og beskeder på fryseren i entreen. Det er lidt hyggeligt.


3 kommentarer:

 1. Fedt! Har også længe ledt efter sådan et spil. Det har lidt mere charme end de nye! Kan da se, at jeg skal kigge efter magnet tape i tiger næste gang. Det har jeg ikke set der før, tror du stadig at de har det? :)
  Mvh. Julia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Julia,
   Tak, jeg ved ikke om de har det i tigeren mere, men de har det en gang i mellem og kan sagtens tænkes de har det. Ellers har de sådan noget magnetpapir i tigeren fortiden. Fordelen ved det er at man selv limer det på magnetpapiret, er at man kan bruge en god lim, tapen er nemlig ikke så stærk og bogstaverne falder nemt af. Og en anden fordel er at magnetpapiret kan klippes i de størrelser og figurer som man skal bruge. (Som de andre køleskabsmagbeter jeg har lavet)

   Slet