tirsdag den 27. august 2013

Endelig kom reolen

Endelig Endelig Endelig kom vores nye muuto reol og jeg elsker den allerede. Jeg hader at vente på noget når det først er bestemt og bestilt, vil jeg havde det med hjem med det samme. Så jeg synes det har været en lang uge. Nu har jeg endelig fået plads til mine nips.


Ja og jeg har allerede været i gang med at flytte lidt rundt i reolen. Tager jo lidt tid før man er helt tilfreds.

Jeg har samlet min skjalm p kobber lysestage, en Norman stage og loppefundet, en gammel kähler stage. Jeg synes de forskellige materialer står godt i det hvide rum.

Mine elskede Lyngby vaser har fået en central plads i reolen.

Kobber går igen i reolen. Husene købte jeg sidste år i rema. 

Nyt grafisk vattæppe fra netto til 129 kr. 


søndag den 25. august 2013

Ugens lopper

Pyha tiden den går, og der har været lidt stille her på bloggen. Jeg er startet på mit nye job på Dronninglund skole, og nyt job er jo altid hårdt, der er så mange nye indtryk der tager alt ens energi og jeg er super glad for at komme i gang, det har været udfordrende, spændende og meget lærerigt.

Men torsdag var der lige energi til at smutte forbi genbrugssen. Jeg købte to gamle biologikort, det ene meget medtaget, men til 25kr stykket så kom de med hjem;-) især det med blomsterne er jeg vild med. Ellers et marmor fad og en holder til tandstikker. Det sidste var 6 Lyngby askebægre. 




tirsdag den 13. august 2013

Jalousiskab

For mange år siden fandt jeg dette jalousiskab, til en 50'er husker jeg, længe har jeg ikke haft plads til det og det har stået hjemme ved mine forældre, men nu er der plads igen og det skal bruges til mine krea-ting.


Det trænger til at males, så det bliver et projekt i den nærmeste fremtid. Måske den skal males i den lys pastel.

                                

mandag den 12. august 2013

Ny reol

Vi har i længe ledt og ledt efter en skænk, uden held, så vi besluttede så at i stedet for en skænk ville vi have Muuto stacked reolsystem, er vild med det system, at man selv kan designe udseendet på reolen. Udfordringen var så, hvor mange kasser, hvilke farver og størrelser osv.

Heldigvis kan man på muutos hjemmeside designe den reol man gerne vil have og se hvad prisen bliver. Kan gøres her

Efter at ha puslet frem og tilbage har vi besluttet at vi skal have:

En bund i ask, en lille i ask, tre medium (to i hvid og en i ask) og to large (en i hvid og en i ask) 

Nu skal vi jo bare vente på det kommer hjem her i ugen. Glæder mig helt vildt.



søndag den 11. august 2013

Ugens lopper

I denne uge har jeg været afsted flere gange efter lopper, har været på genbrugsstadionen, til det årlige loppemarked i fjordbyen og idag bagagerumssalg. Og sikke mange fund jeg har gjort mig. 

Ugens vildeste fund er klart en 10 cm Lyngby vase med blomster (jeg er normal ikke så vild med dem med blomster, men denne var virkelig smuk, og blomsterne var i de flotteste farver), men men men prisen var nu det vildeste, hun ville blot have en 20'er for vasen - jeg er så glad for den. 

Wiinblad skålen var også et af de bedre kup, til kun en femmer, fordi den havde skår i bunden. Derudover blev det til Royal Copenhagen fajance, köksklubben, kähler lysestage og tallerken, flere ansigtspotter, messing vase, kobber oplukker (med fine detaljer), kobber lysestage og en potte, en marmor stage  og en hjemmelavet vase ala Norman græsvase.









lørdag den 10. august 2013

Jubiii

Jeg har fået de to Lyngby vaser, som jeg tidligere skrev om her.

Ihh er bare så glad for dem.


De to nye vaser med de to jeg havde i forvejen.

tirsdag den 6. august 2013

Postkort

Har I aften slappet af med lidt tegning, har tegnet på hvide postkort. De tre fyre er blindtegning, det giver et dejligt tilfældigt udseende.



mandag den 5. august 2013

En lille ræv

Jeg faldt over dette kort i Tiger (3 stk for 10kr.) Det er en lille ræv i grå nuancer, så har det 3D effekter, jeg synes det er rigtig fint og en sjov detalje.

lørdag den 3. august 2013

Fantastisk!

Onsdag til fredag drog kæresten og jeg et smut til Grenå, Djursland er ikke et sted vi så tit er kommet, men dejligt er der og fyldt med loppesteder. Torsdag var vi først inde og se Grenå by, og shoppe lidt, jeg købte en vase fra house doctor og en lysestage i kobber fra H Skjalm P, efter at ha kigget i byen besluttede vi at vi ville tage i skandinavisk dyrepark og på vej ud af byen mødte vi et vennepar som bor i Kbh, så vi endte med is og kaffe i lystbådhavnen med dem og senere med grill i deres sommerhus om aftenen. Da vi holdte på parkeringspladsen ved skandinavisk dyrepark, regnede det og vi valgte at køre på loppetur i stedet. Vi besøgte en antik butik i Ørum, Nøj har aldrig set så mange ting og bedst af alt han havde den Bjørn Wiinblad lysestage jeg har ledt efter, jeg købte også et par kobber ting.

Fredag mødtes vi i sommerhuset igen med endnu et vennepar. Vi gik en tur i bønnerup strand og kom forbi en som solgte lopper ved vejkanten, han havde to Lyngby vaser en i 8 cm og en i 12 cm. Købte dem ikke, og fortrød i den grad, så det ene vennepar har købt dem for mig i dag. Så går lidt før jeg får dem, men de er mine og glæder mig til at få dem;-)

Sikke nogle dejlige dage vi har haft.


// Bjørn Wiinblad lysestage

// kobber vase og potte.

// kobber lysestage fra H Skjalm P

// House doctor vase 

Lidt stillebenbilleder af de nye ting



fredag den 2. august 2013

Pip-fugl

På vej hjem fra vores ferie i Skagen  stoppede vi Tversted og kiggede lidt lopper. Jeg faldt over denne fugl til at hænge på væggen. Det er sådan en af de ting hvor jeg var i tvivl om jeg syntes den var skøn eller ugly. Den var heldigvis ikke særlig dyr så den kom med hjem;-)