lørdag den 29. december 2012

Dagens kup

Jeg var i dag forbi en genbrug/antik butik i nærheden af mine svigerforældre... Kom hjem med en lille potteskjuler, kunne slet ikke stå for den og så til den lette sum af 15kr... Glæder mig til den at få en plante i den og hjem på en hylde..

Den har samme funktion Meyer-Lavigne urtepotterne som kan købes http://www.stillebenshop.com/Catalog/ProductLines/214.

Så er godt tilfreds med mit lille kup



søndag den 23. december 2012

Juletræet med sit pynt

Lidt billeder fra juletræet ved mine forældre. Englen, viften og Peters tromme er hjemme fra min fars familie, de er rigtig gamle og meget smukke.. Det samme glæder nisserne. De ting hører julen til.

Glædelig jul alle sammen











fredag den 21. december 2012

Værtinde gave

Søndag skal vi forbi mine bedsteforældre og ønske dem god jul, jeg har lavet en lille dekoration til dem. Så håber at dekorationen samt lidt hjemmelavet konfekt gør dem glade:-)

Meget enkelt og billigt, jeg har brugt:
2 x Hakkedetomat dåser, mos, ler, en hvid hyacint, et lys, lidt klistermærker, stjernepapir fra søstrene grene, snor og et par små ophæng.
Se resultatet neden for









Nu er det snart jul

Den sidste pakke er nu pakket ind. Det er fo mig er det rigtig vigtigt at gaver er pakket pænt ind, jeg synes dog ikke det er lige så vigtigt som gavens indhold... Men men men det er vigtigt, at det er tager selv pænt ud under træet, og jeg kan godt lide, at gøre lidt ud af indpakningen, og vælger også tit bare at få byttemærke på varen i butikken og så selv pakke dem ind der hjemme... Jeg ved dog hvilke butikker der har fint papir og gør noget ud af gaverne, de får bestemt lov til at gøre det for mig:-)

Her er lidt billeder af de sidste par gaver








mandag den 17. december 2012

Konfekt i lange baner

Igen i år er jeg den der står for at få lavet noget konfekt til familien... Så i dag har jeg været i fuld sving og har brugt 1500 g marcipan, 1500 g chokolade og 700 g mandler. Jeg er faktisk godt tilfreds med resultatet.

Jeg har lavet:
1: Mandler dyppet i en blanding af hvid chokolade og lys chokolade, dernæst vendt i Nesquick kakao blandet med lakrids pulver... Mmm minder om summerbirds mandler og vildt nemme at lave.
2: Marcipan kugler dyppet i hvid chokolade og drysset med hindbær pulver.
3: Marcipan hjerter dyppet i mørk chokolade og pyntet med hakket pistacie nødder og hindbærpulver.
4: Hvid rocky Road med hvid chokolade, pistacie nødder, mandler, tørrede tranebær, skumfiduser og lidt lakrids pulver. De skal lige skæres ud.
5: Bailey kugler, absolut en af mine konfekt favoritter. Marcipanen blev blandet med bailey i går og har trukket natten over i køleskabet. De er dryppet i chokolade og vendt i Nesquick.










fredag den 14. december 2012

Krea-Torsdag

Torsdag aften gik jeg i krea-mode, med håndbold i baggrunden fandt jeg krea-kasserne frem, det er altså hyggeligst at være i stuen.



Jeg lavede i Cernit nogle ophæng, som min svigerinde har ønsket sig. Hun skal holde jul for første gang og hendes juletræ skal være rød og guld, hvilket jeg har holdt mig inden for. Jeg flettede også lidt stjerner og satte guld bånd i nogle julekugler jeg har købt, jeg synes at julekuglerne er rigtig fine i formen og så er det bare en fordel at de er i plastik frem for glas.





I samme omgang med juleophængene, lavede jeg tre skilte, som er anti-julede, så glæder mig til at skal have dem op efter jul:-)  






søndag den 9. december 2012

Rensdyr på væggen

Jeg har med masking tape lavet et rensdyr/elg inspireret af en jeg har set i Hays katalog. Jeg synes det har været svært at finde ud af hvad der skulle laves med masking tapen, men jeg synes denne her er rigtig dekorativ.





onsdag den 5. december 2012

5. December

Så blevet fadet brændt og er nu taget i brug. jeg er blevet rigtig glad for det.






Flere juleophæng

Fandt disse træ ophæng i Rema, kunne slet ikke stå for dem og har sat min neon pink muresnor i dem (Ja lige igen igen blev den brugt - er helt tosset med den). Synes de er blevet rigtig fine, men ved ikke hvor jeg skal have dem til at hænge. Typisk mig.







tirsdag den 4. december 2012

Neon-stjerner

Har flettet flade julestjerner af det neon papir jeg har købt i Archi Tegn. Desværre kan de ikke bruges som ophæng, fordi de er hvide på bagsiden. Men manglede også lidt på væggen, så passede mig fint at de ikke kan bruges som ophæng.



Pimpet Ikea-porcelæn

Endelig har jeg fået købt porcelæns maling, kan købes her. Var egentlig planen at jeg ville have en tusch, men de var i restordre, og nu ville jeg altså have det afprøvet. Da jeg først kom hjem og i gang, var jeg meget glad for at det var maling og ikke en tusch, for så kunne jeg bruge mine stempler. TIP! Jeg brugte en grydesvamp, hvor jeg hældte lidt maling i, så kunne jeg bruge mine stempler til at skrive på porcelænet. Her er lidt billeder af aftenens produktion.

Med inspiration af Liebes meget fine skåle til slik, efterlignede jeg teksten i en skål fra Ikea, og er stadig ikke i tvivl om at Liebes er og bliver de fineste. Men sjovt at lave sine egne skåle, og næste gang må jeg være mere opfindsom med tekst og motiver. 


 Søstrene grene havde sådanne nogle runde svampe som kunne bruge til, at lave prikker.